Våre tjenester

Karosseri og bilskade

Ørebekk Karosseriverksted er et autorisert bilverksted som utfører karosserireparasjoner, biloppretting og mekanisk arbeid på de fleste kjøretøy.

Les mer her

Forsikringsskade på bil

Ved en forsikringsskade på din bil kan du ta direkte kontakt med oss, så hjelper vi deg med alt fra taksering av skaden og til selve reparasjonen.

Les mer her

Henting av skadet bil

Om bilen ikke er kjørbar etter skade kan vi i de fleste tilfeller stå for transporten til vårt verksted. Vi kan også være behjelpelig med leiebil.

Les mer her

Steinsprutskade

De fleste steinsprutskader kan repareres og er kostnadsfritt om du har kasko/delkasko. Vi reparerer steinsprutskader på alle bilruter

Les mer her

Service på AC og klimaanlegg

Vi utfører komplett service på bilens AC- og klimaanlegg.
AC-Service utført alltid av kvalifisert fagpersonell hos oss.

Les mer her

Lyktepolering

Sliping og polering av lykteglass er en rimelig måte å reparere slitte lykteglass på. Selv ganske slitte lykteglass kan reddes og blir nærmest som nye.

Les mer her

Etablert i 1953

Etablert allerede i 1953 og med 70 års drift er vi i dag et karosseriverksted med svært lange tradisjoner for både kvalitet og kompetanse.
Vi utfører alltid arbeidet med høy kvalitet for våre kunder. Vi holder fokus på gode rutiner for en effektiv prosess når du har ditt kjøretøy hos oss.

Bestill time

Kontakt oss på telefon + 47 69 32 73 22
eller send oss en forespørsel via vårt kontaktskjema