Vi er et Autorisert verksted for både karosseri og mekanisk arbeid. Vi hjelper deg med alt fra forsikringsskade, karosseriskader, biloppretting og lakkering, til reprasjon av steinsprutskade på frontruten og ruteskift, rustsveising, og service på bilens aircondition (AC) eller Klimaanlegg.

Karosseri og bilskade

Ørebekk Karosseriverksted AS på Gressvik i Fredrikstad er et autorisert bilverksted som utfører reprasjoner på karosseri, biloppretting og mekanisk arbeid på de fleste kjøretøy.

Forsikringsskade

Ved en forsikringsskade på din bil kan du ta direkte kontakt med oss, så hjelper vi deg med alt fra taksering av skaden og til selve reparasjonen.

Steinsprutskade

Steinsprutskader er kostnadsfritt å reparere om du har kasko/delkasko. Du betaler ingen egenandel ved reparasjon av steinsprut. Reparasjon av steinsprut medfører heller ikke bonustap.

AC-Service

Har du “rar lukt” av bilens Aircondition eller Klimaanlegg? Eller fungerer AC-anlegget dårlig? Da er det på tide med en AC-service.

Polering av lykteglass

Slitte og ripete lykteglass kan gjøre at bilen ikke blir EU-godkjent. Sliping og polering av lykteglass er en rimelig måte å reparere bilens lykteglass på.

Henting av skadet bil

Om bilen ikke er kjørbar etter skade kan vi i de fleste tilfeller også stå for transporten. Vi kan også være behjelpelig med leiebil.